Zuru Zuru Ramen viert hun zesjarig bestaan met exclusieve special! 🥳
Een collab tussen chefs Nick Hofman en Tom Verheyden, koffiemeester van Koji Coffee Culture. ☕️ Ga je watertanden van ramen en Japanse koffiecultuur? Mis dit dan zeker niet! 🤤
✨ Coffee Duck Ramen Special ✨
Dagverse huisgemaakte Tokyo Straight bio noedels in …
Vegan groenten broth met Columbia Speciality Decaf koffie. ☕️
Op smaak gebracht met eigen geïnfuseerde sojasaus taré (intens smaakconcentraat).
Abura (aromatische olie) van:
- Colombia Specialty Decaf koffie, dat instaat voor die heerlijke koffiesmaak én complexe fruitige, florale noten en aroma.
- Lavendel, bos- en braambes🫐, dat deze koffiesmaak- en geur harmonisch nog extra versterkt.
Topping van traag gegaarde eend 🦆, gemarineerd in huisgemaakte gelei van braambes. 🌱 Of een vegan alternatief met gemarineerde tofu, biologisch en lokaal 🇧🇪 van De Hobbit uit Maldegem.
Afgewerkt met frisse spinazie, wortelschijfjes, lente-uitjes en gemarineerd ajitama eitje. 🥚
Als menu vergezeld met krokante gyoza dumplings 🥟 en …
een heerlijke gepairde Hibiscus-Raspberry Cocktail 🍹
Frisse en kruidige samenkomst van Zuru’s eigen geïnfuseerde hibiscus saké 🍶 en Opius Albedo. Afgewerkt met een framboos-rabarber tonic. Floraal met kruidige ondertonen van kruidnagel & kardemom en een fruitige afdronk. 😋
👉 Beschikbaar vanaf dinsdag 5 november tot de voorraad strekt!