-
COFFEE RAMEN
Zuru Zuru Ramen viert hun zesjarig bestaan met exclusieve special! 🥳 Een collab tussen chefs Nick Hofman en Tom Verheyden, koffiemeester van Koji Coffee Culture. ☕️ Ga je watertanden van ramen en Japanse koffiecultuur? Mis dit dan zeker niet! 🤤
-
De 5 essentiële ramen elementen
Een heerlijke kom ramen noedels bestaat uit vijf essentiële elementen: noedels: Ramen noedels worden beetgaar geserveerd en garen verder terwijl je de soep verorbert, waardoor de smaak en textuur evolueren terwijl je eet. Soep of Broth: De basis van alle ramen noedelkommen is de soep, die een bone broth is en maar liefst 16 uur…
-
MAZEMEN
Verse Sapporo Wavy BIO 🍀 noedels in frisse en romige kruidensaus 🌿 een vleugje Szechuan peper. Gegarneerd met wakame zeewier, zwarte paddenstoel, pittige menma bamboescheuten 🌶️, microgreens en lente-uitjes. Afgewerkt met gemarineerd Ajitamago eitje en lokale BIO 🍀 Chashu buikspek 😋 Meng lekker door elkaar! 🥢
-
Japanse Whisky Tasting
12 oktober 2024 – Geniet van 6 geweldige Japanse whisky’s 😋 en ga met Timon Salomez mee op ontdekkingsreis door Japan. 🇯🇵
-
Ramen Talk @ UGent
19 Oktober 2023 – Want to learn more about Japanese ramen? 🍜 Chef Nick Hofman from Zuru Zuru Ramen in Ghent guides you through everything you need to know about these irresistible umami flavour bombs. 🤤
-
Ramen Workshops @ Ichiba
14 september 2024 – Tijdens dit event leer je van chef Nick in verschillende demonstratie sessies van een halfuurtje hoe je snel en makkelijk lekkere ramen zelf thuis kan bereiden.