スペシャル
SPECIAL

  • COFFEE RAMEN

    COFFEE RAMEN

    Zuru Zuru Ramen viert hun zesjarig bestaan met exclusieve special! 🥳 Een collab tussen chefs Nick Hofman en Tom Verheyden, koffiemeester van Koji Coffee Culture. ☕️ Ga je watertanden van ramen en Japanse koffiecultuur? Mis dit dan zeker niet! 🤤

ラーメン
RAMEN

Al onze ramen zijn gemaakt met verse, huisbereide noedels van lokale biologische bloem uit Oudenaarde.

SPICY MISO

Geheim pikant recept. Romige soep op basis van miso-pasta en varkensvlees. Getopt met sappig gegrild BIO-buikspek, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, gemarineerd eitje van vrije-uitloop.

MISO

Romige soep op basis van miso-pasta en varkensvlees. Getopt met sappig gegrild BIO-buikspek, maïs, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, gemarineerd eitje van vrije-uitloop.

YUZU SHIO

Romige soep op basis van Japanse yuzu citrus, ziltig zeezout en varkensvlees. Getopt met sappig gegrild BIO-buikspek, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, zeewier, gemarineerd eitje van vrije-uitloop.

SHIO

Ziltige soep op basis van zeezout en varkensvlees.
Getopt met sappig gegrild BIO-buikspek, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, gemarineerd eitje van vrije-uitloop.

SHOYU

Romige soep op basis van sojasaus en varkensvlees.
Getopt met sappig gegrild BIO-buikspek, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, gemarineerd eitje van vrije-uitloop.

SPICY VEGGIE

Geheim pikant recept. Rijke vegan umami soep.
Getopt met tofu, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, zeewier, gemarineerd eitje van vrije-uitloop.

VEGGIE

Rijke vegan umami soep
Getopt met tofu, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, maïs, zeewier, gemarineerd eitje van vrije-uitloop.

SPICY VEGAN

Geheim pikant recept. Rijke vegan umami soep.
Getopt met tofu, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, zeewier.

VEGAN

Rijke vegan umami soep.
Getopt met tofu, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, maïs, zeewier.

サイド
SIDES

CHICKEN GYOZA

Krokante, gestoomde dumplings. Gevuld met kip, kool en lente-uitjes. Met soja-wijnazijn dipping. Pikante dressing optioneel.

VEGAN GYOZA

Krokante, gestoomde dumplings. Gevuld met kool, erwtjes, wortel, edamame en gember. Met soja-wijnazijn dipping. Pikante dressing optioneel.

EDAMAME

Super-verslavende sojaboontjes. Getopt met zeezout. Extra lekker met een biertje!

FIRE KARĀGE CHICKEN

Verse, huisgemaakte krokante en gemarineerde kip, op originele Japanse wijze. Getopt met pikante geheime kruidenmix.

KARĀGE CHICKEN

Verse, huisgemaakte krokante en gemarineerde kip, op originele Japanse wijze. Met miso-mayo dipping.

ドリンク
DRINKS

SAKÉ

SAKÉ VAN DE MAAND
Geselecteerd door onze partner Kaori uit Meulebeke.

CLASSIC JUNMAI
Medium body, droog. Zacht, verfrissend en elegant met bloemige, aarde- en graantonen.
Een lange afdronk met een zoete toets. Heerlijk koud of warm.

NABESHIMA JUNMAI GINJO
Zeer expressief, zal je charmeren met fruitige tonen van ananas, wilde aardbeien, aroma’s met bloemige nuances.
In de mond neemt het zoete gevoel van de gekookte rijst de overhand, eindigend in een lange, veelzijdige afdronk.

ZURU HOME-INFUSED
CARDAMOM & LEMONGRASS
Heldere en zacht kruidig.

ZURU HOME-INFUSED
MARASCHINO

Met een hint van zoete marasquinkersen.

ZURU HOME-INFUSED SHISO
Shiso of Japanse perilla-blaadjes geeft robuuste kruidachtige tonen.

BIER

KEREL KAISHAKU STRONG ALE,
15% ALC.
Japans geïnspireerd killer-bier uit Tielrode.
Gemaakt met Saké-gist. Een bijna wijnachtig karakter, met een volle smaak, gedomineerd door de zoete mout.

OWA AMBER
Belgisch Japans bier uit Herzele.
Karameltonen en droge afdronk, verfrissend.

UIJIN YUZU
Belgisch-Japans bier uit Waals-Brabant.
Citrusachtig aroma van geïnfuseerde Yuzu-citroenen uit de Kochi-prefectuur in Japan.

UIJIN BLOND
Belgisch-Japans bier uit Waals-Brabant.
Licht bitter. Fris en fruitig aroma met krachtige tonen van muskaat.

KIRIN PREMIUM ICHIBAN
Japans populairste pils! Soepel en zacht. Subtiel fruitig aroma en bloemige tonen.

KIRIN FREE, 0% ALC.
Vers gebrouwen in Duitsland volgens dezelfde unieke, eerste persmethode als KIRIN Premium Ichiban. Alcoholvrij bier dat goed past bij ramen.
Zonder GMO-grondstoffen en additieven.

SPIRITS

NIKKA FROM THE BARREL
WHISKY

Zoete honing, karamel, vanillecrème en fruit, zoals bessen, pruimen, dadels en sinaasappels. De vanillecrème versterkt de graan-whisky en zorgt voor licht boterachtige smaken die voor een heerlijk vol mondgevoel zorgen.
Kan ook als High-Ball!

WAKATSURU UMESKY
Met whisky geïnfuseerde pruimenwijn.
Unieke Umeshu gemaakt met de originele whisky van Wakatsuru.
Aroma’s van gepocheerde pruim, toffee en lichte bloemige tonen.
Kan ook als High-Ball!

UMESHU PLUM LIQUEUR
Traditionele Japanse pruimenlikeur.
Zoet en verfrissend.
Kan ook als High-Ball!

THEE

JASMINE ICED TEA BIO
Huisgemaakte, met jasmijn geïnfuseerde BIO
groene thee. Fris en helder aroma.

SENCHA GINGER ICED TEA
Huisgemaakte, groene thee met gember.

HŌJICHA CITRUS & PEPPER
ICED TEA
Huisgemaakte, zelf geroosterde groene thee met Japanse Sansho citruspeper.

SENCHA
Opwekkende en verfrissende gestoomde groene
thee met een evenwichtig aards en zoet aroma.

GENMAICHA
Rustgevende mix van verse bancha groene thee, met rijke aromatische geroosterde bruine rijst.

HŌJICHA
Zachte groene thee, langzaam geroosterd boven

MATCHA BIO
Traditioneel bereide BIO-matcha groene thee.
Vol en intens van smaak.

FRIS

RAMUNÉ SODA
Japanse retro limonade.
Kan jij het flesje openen als een pro?

JEANBERBIER GINGER BEER
BIO, 0% ALC.
Gents-Surinaams gemberbier gemaakt zoals het hoort. Punch zonder kater.

YUGEN KOMBUCHA GINGER &
LEMON BIO
Gentse kombucha met koudgeperste gember en vers citroensap. Gecombineerd met goudsbloem en vlierbes.