スペシャル
SPECIAL
-
Mazemen
Fresh Sapporo Wavy BIO 🍀 noodles in fresh and creamy herb sauce 🌿 a tingle of Szechuan pepper. Topped with wakame seaweed, black mushroom, spicy menma bamboo shoots 🌶️, microgreens and spring onions. Finished with marinated Ajitamago egg and Local BIO 🍀 Chashu Pork Belly 😋 Mix well! 🥢
ラーメン
RAMEN
SPICY MISO
Geheim pikant recept. Romige soep op basis van miso-pasta en varkensvlees.
Getopt met sappig gegrild BIO buikspek, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, gemarineerd eitje van vrije-uitloop.
MISO
Romige soep op basis van miso-pasta en varkensvlees.
Getopt met sappig gegrild BIO buikspek, maïs, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, gemarineerd eitje van vrije-uitloop.
YUZU SHIO
Romige soep op basis van Japanse yuzu citrus, ziltig zeezout en varkensvlees.
Getopt met sappig gegrild BIO buikspek, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, zeewier, gemarineerd eitje van vrije-uitloop.
SHIO
Ziltige soep op basis van zeezout en varkensvlees.
Getopt met sappig gegrild BIO buikspek, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, gemarineerd eitje van vrije-uitloop.
SHOYU
Romige soep op basis van sojasaus en varkensvlees.
Getopt met sappig gegrild BIO buikspek, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, gemarineerd eitje van vrije-uitloop.
SPICY VEGGIE
Geheim pikant recept. Rijke vegan umami soep.
Getopt met tofu, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, zeewier, gemarineerd eitje van vrije-uitloop.
VEGGIE
Rijke vegan umami soep
Getopt met tofu, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, maïs, zeewier, gemarineerd eitje van vrije-uitloop.
SPICY VEGAN
Geheim pikant recept. Rijke vegan umami soep.
Getopt met tofu, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, zeewier.
VEGAN
Rijke vegan umami soep.
Getopt met tofu, lente-uitjes, bamboescheuten, sojascheuten, maïs, zeewier.
サイドズ
SIDES
CHICKEN GYOZA
Krokante, gestoomde dumplings. Gevuld met kip, kool en lente-uitjes.
Met soja-wijnazijn dipping. Pikante dressing optioneel.
VEGAN GYOZA
Krokante, gestoomde dumplings. Gevuld met kool, erwtjes, wortel, edamame en gember.
Met soja-wijnazijn dipping. Pikante dressing optioneel.
EDAMAME
Super-verslavende sojaboontjes.
Getopt met zeezout. Extra lekker met een biertje!
FIRE KARÄGE CHICKEN
Verse, huisgemaakte krokante en gemarineerde kip, op originele Japanse wijze.
Getopt met pikante geheime kruidenmix.
KARÄGE CHICKEN
Verse, huisgemaakte krokante en gemarineerde kip, op originele Japanse wijze.
Met miso-mayo dipping.
ドリンクス
DRINKS
SAKÉ
SAKÉ VAN DE MAAND
Geselecteerd door onze partner Kaori.be uit
Meulebeke.
CLASSIC JUNMAI
Medium body, droog. Zacht, verfrissend en elegant met bloemige, aarde-en graantonen.
Een lange afdronk met een zoete toets. Heerlijk koud of warm.
NABESHIMA JUNMAI GINJO
Zeer expressief, zal je charmeren met fruitige tonen van ananas, wilde aardbeien, aroma’s met bloemige nuances.
In de mond neemt het zoete gevoel van de gekookte rijst de overhand, eindigend in een lange, veelzijdige afdronk.
ZURU HOME-INFUSED
CARDAMOM & LEMONGRASS
Heldere en zacht kruidig.
ZURU HOME-INFUSED
MARASCHINO
Met een hint van zoete marasquinkersen.
ZURU HOME-INFUSED SHISO
Shiso of Japanse perillablaadjes geeft robuuste kruidachtige tonen.
BIER
KEREL KAISHAKU STRONG ALE,
15% ALC.
Japans geinspireerd killer-bier uit Tielrode.
Gemaakt met Saké-gist. Een bijna wijnachtig karakter, met een volle smaak, gedomineerd door de zoete mout.
OWA AMBER
Belgisch Japans bier uit Herzele.
Karameltonen en droge afdronk, verfrissend.
UIJIN YUZU
Belgisch-Japans bier uit Waals-Brabant.
Citrusachtig aroma van geinfuseerde Yuzu-citroenen uit de Kochi-prefectuur in Japan.
UIJIN BLOND
Belgisch-Japans bier uit Waals-Brabant.
Licht bitter. Fris en fruitig aroma met krachtige tonen van muskaat.
KIRIN PREMIUM ICHIBAN
Japans populairste pils! Soepel en zacht. Subtiel fruitig aroma en bloemige tonen.
KIRIN FREE, 0% ALC.
Vers gebrouwen in Duitsland volgens dezelfde unieke, eerste persmethode als KIRIN Premium Ichiban. Alcoholvrij bier dat goed past bij ramen.
Zonder GMO-grondstoffen en additieven.
SPIRITS
NIKKA FROM THE BARREL
WHISKY
Zoete honing, karamel, vanillecrème en fruit, zoals bessen, pruimen, dadels en sinaasappels.
De vanillecrème versterkt de graanwhisky en zorgt voor licht boterachtige smaken die voor een heerijk vol mondgevoel zorgen.
Kan ook als High-Ball!
WAKATSURU UMESKY
Met whisky geinfuseerde pruimenwijn.
Unieke Umeshu gemaakt met de originele whisky van Wakatsuru.
Aroma’s van gepocheerde pruim, toffee en lichte bloemige tonen.
Kan ook als High-Ball!
UMESHU PLUM LIQUEUR
Traditionele Japanse pruimenlikeur.
Zoet en verfrissend.
Kan ook als High-Ball!
THEE
JASMINE ICED TEA BIO
Huisgemaakte, met jasmijn geinfuseerde BIO
groene thee. Fris en helder aroma.
SENCHA GINGER ICED TEA
Huisgemaakte, groene thee met gember.
HÖJICHA CITRUS & PEPPER
ICED TEA
Huisgemaakte, zelf geroosterde groene thee met Japanse Sansho citruspeper.
SENCHA
Opwekkende en verfrissende gestoomde groene
thee met een evenwichtig aards en zoet aroma.
GENMAICHA
Rustgevende mix van verse bancha groene thee, met rijke aromatische geroosterde bruine rijst.
HÖJICHA
Zachte groene thee, langzaam geroosterd boven
MATCHA BIO
Traditioneel bereide BIO matcha groene thee.
Vol en intens van smaak.
FRIS
RAMUNÉ SODA
Japanse retro limonade.
Kan jüj het flesje openen als een pro?
JEANBERBIER GINGER BEER
BIO, 0% ALC.
Gents-Surinaams gemberbier gemaakt zoals het hoort. Punch zonder kater.
YUGEN KOMBUCHA GINGER &
LEMON BIO
Gentse kombucha met koudgeperste gember en vers citroensap. Gecombineerd met goudsbloem en vlierbes.